пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

06 грудня 2018 року в  Тернопільській  ЗОШ №20 діяла виставка  новорічно-різдвяних  робіт  школярів, вихованців  ПНЗ, учнів  ПТУ - міський  етап  конкурсу "Замість ялинки - зимовий букет!"  Вихованка  гуртка "Виготовлення сувенірів" Касянчик Анастасія також приймала участь у цій виставці з композицією "Наближається Різдво".

Представлені фото виробів вихованців Станції юних техніків та деякі роботи інших учасників.

























5-7 листопада у КЗ ТМР "Станція юних техніків" працювала виставка-конкурс осінніх композицій "Осінь-чарівниця". На виставку були представлені роботи вихованців гуртків "Початкове технічне моделювання", "Виготовлення сувенірів", "Технічний дизайн", "Студія художніх технік", "Орігамі", "Моделювання іграшок та сувенірів". Гуртківці станції оглянули виставку і були захоплені розмїттям чудових робіт та креативністю ідей. Усім вихованцям сподобалась виставка!















30 жовтня 2018 року в м. Тернополі проходив І міський етап обласного конкурсу робіт «Примусове переселення у спогадах моїх предків» (номінація «Лемківська скриня»). 

На конкурс свою роботу "Ангели-охоронці" подала Сідлович Діана (гурток "Виготовленння сувенірів" і у підсумку здобула І місце, з чим ми її вітаємо!

Піссумки конккурсу на сайті http://gapon.te.ua/rubryka-metodysta/itemlist/date/2018/10